ahşap oyuncak-mağaza

Tahta oyuncak, akıl oyunları, tahta kitler, yapı tuğlaları, müzik çanları için... www.ahsapoyuncak.web.tr

15 Nisan 2014 Salı

2002-2008-2014 Gel Oyna ve Değişim

Her ne kadar ahşap oyuncak tanıtım, oyunevi oluşumu, etkinliklerle birlikte amatör olarak 2002 den beri çalışmalarımıza devam etmiş olsak da ilk olarak 2008 de Meydan AVM nin daveti üzerine bir mağaza açtık.
2008de Meydan AVM/Ümraniye'de Gel Oyna'yı kurduğumuzda NTV de Yeşil Ekran'da yer aldık. Biri "Dünyayı Kurtaran Kadın" programı idi, diğerinde ise  İnci Türkay ile birlikte Yeşil Rehber'e konuk olduk.
Yine NTVde 2009 da ise "Zor İş" de Eyşan Özhim Gel Oyna'da Yeşil Oyuncakçı oldu. Yine Meydan AVM de TRT Çocuk, Kanal 7, TRT 2 ve TRT Okul'da  yer aldık. Hatta TRT Okul'daki "Çizgi Dışı" programı için Eskişehir Anadolu Üniversitesi'den programı hazırlayan ekip İstanbul'a gelip çekim yaptı.
Bir süre ise Meydan AVM/Merter'de yer aldık.  Artık AVM lerde değiliz, en azından bir süreliğine.
 Mahalleliyiz artık, arka tarafında bir atölyesi, dışarıda oynanacak bir alanı, ayrıca etkinlik alanı olan Bostancı'daki adresimize sizleri bekliyoruz, Gel Oyna bir interaktif müze gibi, memnun kalacaksınız.
Adres:  Bostaniçi sok. Birlik Apt No 4 A, Bostancı (Shell Benzin İstasyonunun karşısındaki sokak)
Telefon: 0216/363 38 44
Okullara atölye ve  T--istasyonu çalışmaları olmakla birlikte, siz ve çocuklarınız da gelip çeşitli oyunlarımızı deneyimleyip, aktivitelerimize katılabiliyorsunuz, ayrıca talep halinde biz de gelip sizlerin etkinliklerinizde oyuncak ve aktivitelerimizle yer alabiliyoruz.

İşte böyle idi AVM deki çalışmalarımız diyor ve   yayınlanan Yeşil Rehber'deki söyleşinin linkini sunuyorum. :http://video.ntvmsnbc.com/#cocuklar-icin-cevre-dostu-oyuncaklar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder