ahşap oyuncak-mağaza

Tahta oyuncak, akıl oyunları, tahta kitler, yapı tuğlaları, müzik çanları için... www.ahsapoyuncak.web.tr

22 Nisan 2014 Salı

Gel Oyna Buluşmaları

Gel Oyna'da  hafta içi sabah saatlerinde okul grupları ile çalışmalarımız  başladı. Geçen hafta Çekmeköy'den İz Çocuk Gelişim merkezinden anaokulu çocukları geldiler, daha önce de ALEV okullları, Small hands, Utopia, Küçük Ağaç gibi okulların ana sınıfları Ümraniye'deki atölye ve dükkanımızı görmeye, aktivitelere katılmaya gelmişlerdi. Okul grubunuzla Gel Oyna atölyesine  gelmek, aynı zamanda ahşap oyuncak zenginliğini görmek isterseniz bizi arayın.
Sadece yakın çevreden değil de oldukça uzak yerlerden de gelindiğini görüyoruz Gel Oyna'ya. Sarıyer'den, Kemerburgaz'dan, Büyükçekmece'den şehir dışından bile gelen müşterilerimiz oluyor adeta.

Ayrıca her hafta perşembe ve cumartesi günleri "Doğal Anneyim" den birkaç anne ve çocukları, ve tabii dışarıdan da başka katılımcılar Gel Oyna/Bostancı'da buluşmaya karar verdik. İsteyenler bizi arayıp, katılabilirler. Buluşma saatimiz 13.30.

Daha önce 10 x 10 x 10 projesi ile Gel Oyna'da buluşuyorduk, şimdi tekrar buluşmalar başladı.

Sevgili Başak Pirtini'nin Gel Oyna ile ilgili yazısı:http://dogalanneyim.blogspot.com.tr/2014/04/anne-cocuk-gel-oynada-birlikte-tahta.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder